Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ανδρέας Λοβέρδος: Να απεμπλακούμε από το ΔΝΤ

Την απεμπλοκή της Ελλάδας από το ΔΝΤ σε συνεργασία με την ΕΕ ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέες οριζόντιες περικοπές και προαναγγέλλοντας την ίδρυση νέου κόμματος την άνοιξη.




Για την αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ.Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία διευκρινίζει: «Η διαφωνία μας δεν αφορούσε τον ίδιο το μηχανισμό, που τον στηρίξαμε ομόφωνα το Μάιο του 2010, αλλά τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτόν».

Ο ίδιος πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να πάει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και αν προσκληθεί, ενώ συνδέει την ίδρυση του κόμματός του μέσα στην άνοιξη με το στόχο της επανασυγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Ο κ.Λοβέρδρος επιτίθεται στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτα για να εκμεταλλευτεί το κλίμα που δημιούργησε η εκταμίευση της δόσης, ενώ στρέφει τα βέλη του και στην αντιπολίτευση.

«Επτά μήνες τρικομματικής κυβέρνησης και ακόμα δεν υπάρχει ούτε καν αναπτυξιακό σχέδιο. Και τα τρία κυβερνητικά κόμματα στον κρίσιμο αυτό τομέα εξαντλούνται σε γενικότητες. Όμως και η αντιπολίτευση δεν λέει απολύτως τίποτα επ' αυτού».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com