Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Apps χειριζόμενα με το σώμα

Ελληνικό είναι το πρώτο online κατάστημα με εφαρμογές, ο χειρισμός των οποίων γίνεται με τις κινήσεις του σώματoς του χρήστη. Πρόκειται για το www.mageca.com, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Mageca Labs.





Η συγκεκριμένη προσπάθεια έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι έχει αρχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοιου είδους εφαρμογές καθώς οι άνθρωποι επιδιώκουν πλέον μια πιο διαδραστική και κατ' επέκταση εύκολη στον χειρισμό σχέση με τις ταμπλέτες, τους φορητούς υπολογιστές, τις smart τηλεοράσεις, τις παιχνιδοκονσόλες κ.τ.λ.

Εφαρμογές
Οι επισκέπτες στο http://www.mageca.com/ έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν διάφορες εφαρμογές στον υπολογιστή τους, αφού πρώτα ενημερωθούν για το περιεχόμενο και ανατρέξουν στη βαθμολογία των χρηστών της. Κάποιες από αυτές τις εφαρμογές οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τις κατεβάσουν δωρεάν, ενώ άλλες με πληρωμή. Με τη βοήθεια μια κάμερας οι χρήστες έχουν τον έλεγχο της εφαρμογής… στα χέρια τους.

Επιπλέον, στο online κατάστημα, ανοίγει ένα νέο πεδίο στους δημιουργούς λογισμικού οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές, να τις ανεβάσουν στο www.mageca.com, ακόμα και να τις πουλήσουν στο κοινό.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com