Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Γονείς υποδύονται ανήλικα κορίτσια και πιάνουν παιδόφιλους μέσω Facebook

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν Βρετανοί γονείς, που έφτιαξαν την ομάδα Letzgo Hunting, που κυνηγά παιδόφιλους και τους "παραδίδει" στην αστυνομία. Μέσω Facebook υποδύονται ανήλικα κορίτσια για να τους προσεγγίσουν.




Η επιχείρηση έχει ονομαστεί Letzgo Hunting και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συλληφθούν έξι παιδόφιλοι! Οι γονείς εντοπίζουν τα «θύματά» τους και υποδύονται πως είναι ανήλικοι. Έχουν δημιουργήσει διάφορους λογαριασμούς σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και υποδύονται κορίτσια από 12 έως 15 ετών.

Έτσι, καταφέρουν να τους κλείσουν ραντεβού. Εκεί όμως, τα μέλη της Letzgo Hunting εμφανίζονται με κάμερες στα χέρια, καταγράφουν το πρόσωπο του παιδόφιλου και στη συνέχεια δίνουν το υλικό τους στην αστυνομία. Η δράση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Το υλικό «ανεβαίνει» επίσης στην ιστοσελίδα τους, στο Facebook και το Twitter.

Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι οι προσπάθειές τους μπορεί να έχουν άσχημη εξέλιξη. Αλλά οι γονείς αρνούνται να σταματήσουν και υποστηρίζουν ότι έχουν υπό παρακολούθηση 35 υπόπτους. Η τελευταία τους σύλληψη, την Κυριακή, ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος ταξίδεψε από το Σάτον Κολντφιλντ στο Λέστερ για να συναντηθεί σε ένα πάρκινγκ με ένα κορίτσι 14 ετών.

Για να πειστεί πως μιλούσε με ανήλικη, ο 45χρονος ζήτησε να δει φωτογραφίες της και να της μιλήσει στο τηλέφωνο. Όταν πείστηκε, πήγε στο Λέστερ για το ραντεβού. Αλλά εκεί τον περίμεναν οι Letzgo Hunting.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com