Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πάνω από 52.000 αιτήσεις για το πρόγραμμα τουρισμού

Πέντε φορές περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των προσφερόμενων 10.000 επιταγών εργασίας στον τουρισμό υποβλήθηκαν, φτάνοντας τις 52.500 για το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, το οποίο υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).




Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr, ενώ η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα σήμερα, μέσω του πληροφοριακού συστήματος.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άνεργους νέους και αφορά, τόσο σε θεωρητική κατάρτιση, όσο και σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος υποστηρίζει τη μάχη της κυβέρνησης συνεργασίας για την καταπολέμηση του προβλήματος της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com