Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ραγκούσης: «Είναι ντροπή να ηγείται του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος»

Στην αίθουσα της Προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και στους διαδρόμους της Βουλής μεταφέρθηκε ο εμφύλιος πόλεμος που βρίσκεται εδώ και μήνες σε εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ.




Η σύγκρουση μεταξύ του πρώην υπουργού Γ. Ραγκούσης και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παν. Ρήγα, μέλους της Επιτροπής ήταν σφοδρότατη. Αφορμή οι δηλώσεις του κ. Ραγκούση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που παρ' ολίγο να οδηγήσουν σε σύρραξη.

Όταν ο κ. Ραγκούσης είπε «είναι ντροπή να ηγείται του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος» ο Παναγιώτης Ρήγας εξερράγη ακούγοντας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην «σύντροφο» του λέγοντας: «Η ντροπή είναι δική σου. Αποδεικνύεται ότι διακατέχεσαι από εμπάθεια και μίσος κατά του Βενιζέλου».

Η ένταση μεταξύ τους ήταν μεγάλη, ενώ ο καυγάς συνεχίστηκε για πολλή ώρα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης καταλόγισε ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως “ως υπουργός Οικονομικών δεν ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά φρόντισε να βάλει χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ”.
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Ρήγα ο οποίος δήλωσε “δηλαδή τί ήθελες να βάλει ως ισοδύναμο μέτρο τη λίστα Λαγκάρντ;”.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com