Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα ΕΛΤΑ γίνονται... ταμεία της εφορίας

Την εξόφληση κάθε είδους οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο μέσα από τα συνολικά 800 καταστήματα των ΕΛΤΑ αλλά και την επίδοση της σύνταξης στον τόπο κατοικίας του συνταξιούχου την ίδια μέρα κατάθεσης ακόμα και αν βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδος ξεκινούν να προσφέρουν άμεσα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.





Η διοίκηση των ΕΛΤΑ κάνει «στροφή» σε νέες προηγμένες υπηρεσίες και αλλάζει τη λειτουργία των ταχυδρομείων, μετατρέποντάς τα σε σύγχρονα εμπορικά και πιστωτικά καταστήματα. Στόχος είναι να γίνουν πιο ελκυστικά στην απελευθερωμένη αγορά ενόψει της ιδιωτικοποίησής τους.

Νέες υπηρεσίες
Ακόμα και το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας θα μπορεί να πληρώσει πλέον ο πελάτης των ΕΛΤΑ στο γκισέ των καταστημάτων, αποφεύγοντας τις ουρές που σχηματίζονται στις εφορίες αλλά και την τακτική της πληρωμής με επιταγές που είχαν επιβάλει τον τελευταίο χρόνο οι εφορίες.

Την ίδια στιγμή, τα ΕΛΤΑ μέσω μιας νέας υπηρεσίας φέρνουν τη σύνταξη στο σπίτι με στόχο να πάψουν οι συνταξιούχοι να συνωστίζονται στην τράπεζα.

Με τη νέα υπηρεσία οι ενδιαφερόμενοι με ένα τηλέφωνο στο 8001182000 μπορούν να κάνουν αίτηση και να παίρνουν τη σύνταξή τους στο σπίτι. Η επιβάρυνση είναι 3 ευρώ και η επίδοση της σύνταξη γίνεται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό την ημέρα που γίνεται η κατάθεση από το συνταξιοδοτικό ταμείο.

Η υπηρεσία γίνεται μέσω της πίστωσης των χρημάτων σε ένα λογαριασμό ο οποίος ονομάζεται Garo.

Παράλληλα, τα ταχυδρομεία θα παρέχουν υπηρεσίες ΚΕΠ στις απομακρυσμένες περιοχές, θα εξυπηρετούν μικροκαταθέτες του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου και θα προσφέρουν καρτοκινητή τηλεφωνία

 
website counter
friend finderplentyoffish.com