Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ηλεκτρονικά τα ενημερωτικά σημειώματα

Ηλεκτρονικά διατίθενται πλέον τα ενημερωτικά σημειώματα για τις συντάξεις του Δημοσίου, μέσω ειδικής εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί σε διαδικτυακή πύλη διαμορφωμένη ειδικά για τους συνταξιούχους.




Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Χαρ. Τσαβδάρης:

1. Έχει τεθεί σε λειτουργία διαδικτυακή πύλη (portal), στην ηλεκτρονική διεύθυνση portal.gsis.gr/portal/page/portal/syntmist/content/syntaxeis, με στόχο την ενημέρωση των υπαλλήλων και των συνταξιούχων του Δημοσίου.

Μέσω της διαδικτυακής αυτής πύλης, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν ήδη τη δυνατότητα υπολογισμού της σύνταξής τους, ενώ, μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της αίτησης συνταξιοδότησής τους.

2. Από την 1η Ιανουαρίου 2014 έχει τεθεί σε λειτουργία, στη διαδικτυακή πύλη, ειδική εφαρμογή μέσω της οποίας διατίθενται ηλεκτρονικά τα ενημερωτικά σημειώματα για τις συντάξεις του Δημοσίου. Η πληροφόρηση είναι προσωποποιημένη και ακολουθεί τους γενικότερους κανόνες ασφαλείας, που ισχύουν για τις συναλλαγές των πολιτών με τη ΓΓΠΣ. Η ηλεκτρονική ενημέρωση γίνεται είτε μέσω του εν λόγω portal είτε από τον γενικό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

Στις «Δράσεις» (γαλάζια περιοχή) επιλέγετε το πεδίο «Μισθοί - Συντάξεις».
Επιλέγετε το πεδίο «Συντάξεις» (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Επιλέγετε το πεδίο «Προσωποποιημένη πληροφόρηση» (αριστερά στη μέση της σελίδας).
Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης (κωδικός Taxisnet).

Στη συνέχεια:

Επιλέγετε το πεδίο «Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα».
Επιλέγετε τον μήνα και έτος του ενδιαφέροντος σας.
Επιλέγετε το πεδίο «Εμφάνιση».



 
website counter
friend finderplentyoffish.com