Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΒΟΥΛΗ Ο Γ. Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου - Σκληρή δήλωση Βενιζέλου

Ανταρσία Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός διαφοροποιήθηκε από το κόμμα του και καταψήφισε το άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.




Η στάση του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την οργή και την έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και κάποιοι θερμοκέφαλοι ενεργώντας εν βρασμώ έρριξαν στο τραπέζι το ενδεχόμενο ακόμη και της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που τελικά δεν έγινε αφού επικράτησαν πιο ψύχραιμες σκέψεις.

Τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τη στάση του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας:«Δεν έχει κανείς το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να εμφανίζεται ως δήθεν πιο ευαίσθητος στα θέματα αυτά από τους σημερινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της κρίσης, χωρίς να κατέχουν καμία θέση ευθύνης και δεν ανέχονται ούτε άμεσες ούτε έμμεσες προσβολές» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του και κάνει λόγο για «υποκρισίες και προσωπικά πολιτικά παιχνίδια» που όπως είπε «είναι αυτά που οδήγησαν τη χώρα και το πολιτικό σύστημα στη σημερινή του κατάσταση. Αυτές τις πρακτικές είναι που οφείλουμε να ανατρέψουμε. όλοι κρινόμαστε, από την παράταξη και τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η K.O του ΠΑΣΟΚ «ενεργώντας συλλογικά και υπεύθυνα, υπερψήφισε συνολικά το νομοσχέδιο με το οποίο συντελείται η τελική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο» και επανέλαβε ότι «το νομοσχέδιο απέκτησε την τελική του μορφή, χάρις στις τεράστιες προσπάθειες και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com