Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Συνέχεια στην κόντρα Λαζόπουλου-Θεοδωράκη

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στην «κόντρα» ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη.




Ο πρώτος, ο οποίος είχε δηλώσει προ ημερών από την εκπομπή του ότι το Ποτάμι «πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλει στη Νέα Δημοκρατία», εξαπέλυσε νέα επίθεση μέσω της Real News, λέγοντας ότι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής». Εξέφρασε δε την απορία του με το γεγονός ότι τα «μέσα της διαπλοκής» αγκάλιασαν με... υστερία τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω. Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα. Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη μη υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαζόπουλος σημείωσε ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τον ίδιο.

«Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στ. Θεοδωράκης στη νέα επίθεση που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com