Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Με συλλαλητήριο στις 6/9 κορυφώνονται οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ

Σειρά παρεμβάσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προγραμματίζει η ΓΣΕΕ.



Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας, την Τρίτη 2/9/2014 στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλων των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας- Θράκης.

Την Πέμπτη 4/9/2014 στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Imperial» (Αντιγονιδών 13) για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ η Ετήσια Έκθεση για την ελληνική οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας και Θράκης.

Την Παρασκευή 5/9/2014 το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλειάς, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους και να συντονίσουν από κοινού τη δράση τους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Τέλος, το Σάββατο 6/9/2014 στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Άγαλμα Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com