Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα ανάκλησης εξωτερικής θήκης σκληρού δίσκου της KONIG λόγω επικινδυνότητας

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία SUN ΑΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης εξωτερικής θήκης σκληρού δίσκου με τύπο CMP-MOBSTOR 151.



Η ανάκληση αφορά 1477 τεμάχια, που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο του 2010 έως και τον Ιούλιο του 2014, στα οποία ενδέχεται να εμφανιστεί βραχυκύκλωμα, λόγω κακής μονώσεως του κυκλώματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο την αξία της αγοράς του προϊόντος. Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Sun ΑΕ στο 2310-700777 ( Δευτ-Παρ 9.00-17.00 ), κα Μαρία Σαφούρη, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση msafouri@sun.gr ή με το δίκτυο μεταπωλητών της.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com