Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γάλα από αυτόματους πωλήτες και στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη Λάρισα, ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ που πρωτοτύπησε πουλώντας φθηνό γάλα από αυτόματους πωλητές μπαίνει και στην αγορά της Θεσσαλονίκης.





Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας, έξι νέα καταστήματα του συνεταιρισμού αναμένεται να ανοίξουν σήμερα τις πύλες τους σε διάφορες περιοχές της συμπρωτεύουσας, από το κέντρο, τους Αμπελόκηπους έως και την Καλαμαριά και θα διαθέτουν γάλα διάρκειας 5 ημερών μέσω του γνωστού πλέον συστήματος, των αυτόματων πωλητών.

Σε κάθε κατάστημα θα είναι εγκατεστημένα 3 μηχανήματα αυτόματης πώλησης γάλακτος, ενώ οι τιμές θα είναι ίδιες με αυτές της Λάρισας, δηλαδή 1 ευρώ το λίτρο και 0,50 ευρώ τα 500 ml μέσω προπληρωμένης κάρτας και 1,10 και 0,60 ευρώ αντίστοιχα χωρίς κάρτα. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να δοθεί και σχετική συνέντευξη τύπου, όπου η διοίκηση θα παρουσιάσει τη νέα κίνηση του συνεταιρισμού αλλά και τις προσδοκίες της. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως αρκετά μέλη του συνεταιρισμού έχουν τις φάρμες τους σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη, καθιστώντας πιο εύκολο το όλο εγχείρημα.

130 τόνοι φρέσκου γάλακτος

Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 και μέλη του είναι 102 αγελαδοτρόφοι – παραγωγοί από τη Θεσσαλία έως την Κεντρική Μακεδονία. Καθημερινά παράγονται 130 τόνοι φρέσκου γάλακτος, το 10% της εγχώριας παραγωγής, ενώ διαθέτει 12 σημεία λιανικής πώλησης φρέσκου γάλακτος με αυτόματους πωλητές.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com