Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Luxy: Εφαρμογή γνωριμιών... μόνο για πλουσίους!

Από το όνομα και μόνο δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το Luxy έχει κάποια σχέση με την πολυτέλεια...




Πρόκειται για μία εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μέσω κινητού και, συγκεκριμένα, για ένα app γνωριμιών από το οποίο αποκλείονται, όμως, οι... φτωχοί.

Οπως γράφει το Business Insider, η εφαρμογή ήρθε για να φέρει... πιο κοντά εκατομμυριούχους, σούπερ μόντελ, σελέμπριτι, CEO μεγάλων εταιρειών και γενικώς ανθρώπους που ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου πλούτου...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Luxy (ανώνυμος, καθώς το συγκεκριμένο app έχει προκαλέσει σάλο) σημειώνει: «Το ηλεκτρονικό dating αυξάνεται ραγδαία. Ήταν, λοιπόν, καιρός να βγουν εκτός της... γειτονιάς αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα».

Από την μεριά του ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Ντάρεν Σούστερ είπε στο CNN: «Ένας 20χρονος που οδηγεί ένα κοινό αυτοκίνητο και θέλει να κλείσει ραντεβού στα McDonald's δεν θα αντέξει και πολύ στο Luxy. Κοιτάξτε, οι χρήστες του συγκεκριμένου app οδηγούν τα καλύτερα αμάξια, διαμένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, φορούν τα πιο σικ ρούχα. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ρούχων και αξεσουάρ, μέσω της εφαρμογής, αλλά μόνο από συγκεκριμένους οίκους, όπως: Prada, Gucci και Cartier...».



 
website counter
friend finderplentyoffish.com