Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας

Διαθέσιμα στο σύστημα Taxisnet θα είναι από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.





Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Μέχρι το τέλος του έτους περίπου 5 εκατομμύρια κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων θα πρέπει να καταβάλουν εφάπαξ τα τέλη, τα οποία κυμαίνονται από 22 έως 1.320 ευρώ, ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα κάθε οχήματος. Για να εκτυπώσουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας και μετά να το πληρώσουν στην τράπεζα θα πρέπει να εισέλθουν στη ιστοσελίδα www.gsis.gr. Με το που ανοίγει η ιστοσελίδα ανατρέχετε στις «Υπηρεσίες Προς Πολίτες» και επιλέγετε «περισσότερα».

Αμέσως ανοίγει νέα σελίδα με όλες τις υπηρεσίες. Εκεί επιλέγετε «Εντυπα Τελών Κυκλοφορίας». Ανοίγει νέα κατηγορία «Εφαρμογή εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων». Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στην ένδειξη «Είσοδος». Εισάγετε το ΑΦΜ σας και τον αριθμό κυκλοφορίας του Οχήματος. Στη συνέχεια πατήστε την ένδειξη εκτύπωση και θα έχετε το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας 2015 για το όχημά σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε στην τράπεζα είτε μέσω internet banking. Από τα τέλη κυκλοφορίας η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com