Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Βενιζέλος: Αποχωρώ, δεν θα γίνω ούτε Ζίγδης, ούτε Κουβέλης»

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει εκ νέου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του κόμματος ήταν μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη ο Ευ. Βενιζέλος.




Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ αλλά και δική του λέγοντας:"Οι εκλογές ήταν μια βαριά ήττα για το ΠΑΣΟΚ, για την παράταξη, για τη στρατηγική μας και για μένα προσωπικά. Δεν εκτιμήθηκε η προσπάθειά μας ή στην καλύτερη περίπτωση ακόμη κι αν εκτιμήθηκε, θεωρήθηκε ότι ανήκει στο παρελθόν.

Ο λαός εκφράστηκε κατά τρόπο σαφή υπέρ μιας άλλης πολιτικής, σαφή αλλά και κατά τρόπο ακραία αντιφατικό. Το πραγματικό δίλημμα είναι αν η παράταξη θα προσανατολιστεί προς τη δυναμική του μέλλοντος ή προς τη ρουφήχτρα του παρελθόντος. Η δική μου επιλογή μου είναι η πρώτη. Δεν θα αφήσω να γίνει η δεύτερη".

Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι στο συνέδριο του Μαΐου θα τεθεί και το θέμα της ηγεσίας, η Φώφη Γεννημάτά του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Όταν ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις ο κ. Βενιζέλος πήρε τον λόγο και είπε ότι δεν θα είναι ξενά υποψήφιος προσθέτοντας: "Δεν θα γίνω ούτε Ζίγδης, ούτε Κουβέλης".


 
website counter
friend finderplentyoffish.com