Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΜΑΚ Αυξάνεται ο φόβος για Grexit - Ενισχυμένοι δημοσκοπικά Τσίπρας - Καμμένος

Ενισχυμένοι δημοσκοπικά εμφανίζονται οι κύριοι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου.



Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, ποσοστό που αντιπροσωπεύει αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον Πάνο Καμμένο είναι 35%, αυξημένο κατά 23%.

Αντίθετα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση 15%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος.

Διχασμένη η κοινή γνώμη για την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο

Σε ό,τι αφορά την εικόνα που είχαν οι ερωτηθέντες για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο, οι γνώμες διίστανται, με το 45,5% να δηλώνει ότι ο κ. Τσίπρας φάνηκε θαρραλέος, θέτοντας επί γερμανικού εδάφους τα ζητήματα της Siemens και των γερμανικών αποζημιώσεων, και το υπόλοιπο 45,5% να αναφέρει ότι έδειξε συμβιβαστικός υποστηρίζοντας ότι η χώρα είναι δεσμευμένη στην υλοποίηση όσων απαιτούνται για τη συνέχιση της χρηματοδότησης. 'Εμα 9% των ερωτηθέντων απάντησε ΔΞ/ΔΑ.

Αυξάνεται ο φόβος για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το 43,5% των ερωτηθέντων στις 16-17 Μαρτίου απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα γιατί δεν θα φέρει κάτι διαφορετικό και το 16% ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Συγκριτικά, στις 26-27 Μαρτίου το 45,5% των ερωτώμενων απάντησε φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δεν πιστεύει πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com