Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

CAPITAL CONTROLS Προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταθετών οι αναλήψεις από Τετάρτη και έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου

«Κυλιόμενο» και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των καταθετών για αναλήψεις θα είναι το διάστημα από Τετάρτη 29 Ιουλίου και έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου.



Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι δυνατή -οποιαδήποτε από τις τρεις αυτές ημέρες- η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) ή από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο) ποσού έως το όριο των 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα.

Για παράδειγμα, εάν από το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου έως και σήμερα κάποιος δεν έχει προβεί σε ανάληψη μετρητών, θα μπορεί να κάνει ανάληψη έως και 420 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Εάν κάποιος είχε προβεί σε ανάληψη 60 ευρώ σε μετρητά το Σάββατο 25 Ιουλίου και σε άλλα 60 ευρώ την Κυριακή 26 Ιουλίου, τότε θα μπορεί να κάνει ανάληψη έως 300 ευρώ (420 ευρώ-60 ευρώ-60 ευρώ) οποιαδήποτε στιγμή έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Με τον τρόπο αυτόν, αναφέρεται από το υπουργείο, δεν υπάρχει λόγος να συνωστίζονται στο τέλος της εβδομάδας οι συνταξιούχοι και οι λοιποί καταθέτες για τη σωρευτική ανάληψη των καταθέσεων ή των συντάξεών τους.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com