Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης: Γερμανική κοινωνική φυλακή το Μνημόνιο - Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κωλοτούμπα

«Το εθνικό νόμισμα δεν είναι φετίχ» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την πλήρη αντίθεσή του στα μνημόνια.



Σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επέλεξε να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, ενώ κατήγγειλε το Μνημόνιο ως γερμανική κοινωνική φυλακή.

Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι ο αντίπαλος της Αριστεράς είναι οι μνημονιακές δυνάμεις - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , Ποτάμι – το προεκλογικό πρόγραμμα των οποίων καταστρέφει την ελληνική κοινωνία.

«Χρειάζεται μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο για να σταματήσουμε την συμφορά» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση μέσα στην Ευρωζώνη και με τα Μνημόνια. Κάνουμε αυτή την εναλλακτική επιλογή για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει».

Αναφορικά με τον διαχωρισμό του από την κυβερνητική πορεία, εξήγησε ότι παντού εξέφραζε τη διαφωνία και την κριτική του και διεμήνυε ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν λάθος πορεία, « ότι πρέπει να έχουμε εναλλακτικό σχέδιο, ότι έτσι που πάμε θα έχουμε άσχημη κατάληξη».

«Εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα;» επεσήμανε.

Οταν ρωτήθηκε «ποιος έκανε κωλοτούμπα;» απάντησε: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Αποκάλυψε ότι είναι οριστικό ότι θα συνεργαστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στις εκλογές, αλλά ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη ως προς την μορφή, αν δηλαδή θα κάνει κόμμα η πρόεδρος της Βουλής ή αν θα συνεργαστεί ως προσωπικότητα. Οπως είπε τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η συμπόρευση της Λαϊκής Ενότητας με την τέως πρόεδρο της Βουλής.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com