Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Κατηγορούμενος ξανά ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν συνολικά 16 άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Β. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούλιο -λόγω αναπηρίας- από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κεντρικού Δήμου.



Για την υπόθεση της Παγίας προκαταβολής του δήμου Θεσσαλονίκης, κατηγορούνται ακόμη ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, που εξακολουθεί να είναι έγκλειστος στα Διαβατά για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αν. Γερογιάννης, Θεοδ. Αθανάσαρος και Μιχ. Ζορπίδης, όπως επίσης έντεκα δημοτικοί υπάλληλοι. Οι συγκεκριμένοι αντιδήμαρχοι ήταν εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της υπεξαίρεσης και αθωώθηκαν από το δικαστήριο. Ανάμεσα στις κατηγορίες που αποδίδονται στους εμπλεκόμενους είναι αυτές της απιστίας, της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.

Η συγκεκριμένη δίκη έχει αναβληθεί ήδη τέσσερις φορές, τα τελευταία δύο χρόνια, και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και σε πέμπτη αναβολή.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com