Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Σχέδια και για «χαράτσι» που θα αποτρέπει την κατάθεση πινακίδων

Ενα ειδικο τέλος που θα αποτρέπει την κατάθεση πινακίδων, φαινόμενο που αναμένεται να λάβει μαζικές διαστάσεις, φέρται να σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.



Η αναπόφευκτη αύξηση των τελών κυκλοφορίας κατά 30% προκειμένου να βρεθούν τα ισοδύναμα των 300-350 εκατ. ευρώ από την παραμονή του ΦΠΑ της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο 0% έχει αναστατώσει τους ιδιοκτήτες ΙΧ και ιδίως εκείνους που έχουν αυτοκίνητα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού.

Ακόμη και αυτούς, που προκειμένου να πληρώνουν χαμηλά τέλη επέλεξαν να επιβαρυνθούν με ένα επιπλέον και διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις τεχνολογίες που εξασφαλίζουν χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Πλέον ο κίνδυνος της μαζικής κατάθεσης πινακίδων είναι όχι απλώς ορατός, αλλά και η έσχατη λύση προκειμένου να αποφύγει κάποιος τα… ατελείωτα τέλη, αλλά και τον φόρο πολυτελείας που επιβάλλεται σε ένα ΙΧ άνω των 1.928 κ.εκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικίνητρο θα είναι ένα τέλος ακινητοποίησης που ανάλογα με τον κυβισμό του ΙΧ θα κυμαίνεται μεταξύ των 300 και 450 ευρώ, όσο περίπου αναμένεται να ακριβύνουν τα τέλη κυκλοφορίας σε αυτές τις κατηγορίες.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com