Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Βουλευτής του Ποταμιού μας πρότεινε να ρίξουμε την κυβέρνηση

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.



Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε: «Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Παράλληλα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κ. Λεβέντης, σημείωσε ότι την ώρα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα πράγματα, ο ίδιος βρισκόταν μόλις λίγα μετρά μακριά και πρόσθεσε ότι ακόμα και να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν επιθυμούν να μπουν στην κυβέρνηση.

Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι ο κ Μεϊμαράκης «είναι ένας σώφρων άνθρωπος και θα συμβάλει με την ψήφο του να υπάρξει συναίνεση.» Αντίθετα, για τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε ότι «ενώ παρουσιάζεται ως κεντρώος έχει μαζέψει γύρω του πολλούς ακροδεξιούς».

Απαντώντας στις κατηγορίες του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι θέλει να γίνει υπουργός, αλλά επειδή φοβάται ότι θα καταστραφεί το κόμμα του θέλει και τη ΝΔ στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι «μόνο στο μυαλό του Άδωνη υπάρχουν αυτά».

Πρότεινε μαλιστα να μετακινηθεί η ψήφιση του ασφαλιστικού για τον Φεβρουάριο για να δοθεί χρόνος στο νέο αρχηγό της ΝΔ να προετοιμαστεί και να πάρει τις αποφάσεις του.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ είπε οτι θα πάρει ο ίδιος πρωτοβουλία για συγκρότηση Οικουμενικής ζητώντας συνάντηση και με το νέο αρχηγό της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη το ποιος θα είναι πρωθυπουργός στην οικουμενική είναι θέμα διαπραγμάτευσης του νέου αρχηγού της ΝΔ. «Εγώ προσωπικά είπε δεν έχω πρόβλημα να παραμείνει ο κ Τσιπρας» είπε.

Πρόσθεσε ότι ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί υπέρβαση του πολιτικού συστήματος η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει για τρία χρόνια. «Θα έδινα ψήφο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε. Πάντως, ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα κυβερνητικά μέτρα για το ασφαλιστικό.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com