Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Google: Ετοιμάζεται να πει «αντίο» στα password;

Ενας από τους πιο συχνούς πονοκεφάλους για τους χρήστες του Ιντερνετ είναι τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι έχουν ξεχάσει το password τους όταν θέλουν να συνδεθούν με κάποια υπηρεσία...



Η Google εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους για να λύσει αυτό το πρόβλημα σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Ηταν ήδη γνωστό από καιρό ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά το Project Abacus που θα «έλυνε τα χέρια» των χρηστών στις φορητές συσκευές. Ομως η υλοποίησή του καθυστερεί και η εταιρεία αναζητά στο μεταξύ άλλους τρόπους για να βοηθήσει τους «ξεχασιάρηδες» φίλους της.

Η λύση θα βρίσκεται «κρυμμένη» στα smartphone που έχουμε πλέον όλοι. Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η νέα στρατηγική της Google, στην πράξη θα τοποθετούμε την διεύθυνση του email μας και η εταιρεία θα στέλνει ειδοποίηση στο τηλέφωνό μας στην οποία θα πρέπει να απαντήσουμε όποτε επιχειρούμε να συνδεθούμε μέσω ενός άλλου υπολογιστή ή φορητής συσκευής.

Η νέα μέθοδος δοκιμάζεται ήδη σε μικρές ομάδες χρηστών που τη χαρακτηρίζουν ικανοποιητική και δηλώνουν ότι τους εξυπηρετεί.

Ωστόσο δημιουργεί άλλο «πονοκέφαλο» αφού θα πρέπει να προστατεύουμε τα κινητά με ειδικό PIN στην περίπτωση που τα χάσουμε και «πέσουν» σε άλλα χέρια...


 
website counter
friend finderplentyoffish.com