Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Samsung: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα «μυστικά» των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge

Οι φίλοι της Samsung θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις 21 Φεβρουαρίου, οπότε και η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy S7 και S7 edge στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη.



Δυο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο εξωτερικό δίνουν ωστόσο μια πρώτη γεύση στους φανατικούς της εταιρείας ως προς το τι να περιμένουν.



Αναφορικά με το Galaxy S7, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιοποίησε το ReviewDao.vn, το άρθρωμα της κάμερας στο πίσω μέρος -που δείχνει να καλύπτεται από γυαλί που καμπυλώνει αρκετά στις άκρες και λέγεται ότι είναι Gorilla Glass 5- δεν φαίνεται να εξέχει σημαντικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τα εξής:

- Είτε η Samsung κατάφερε να έχει στην διάθεση της ένα λεπτότερο camera module σε σχέση με το παλαιότερο διατηρώντας την ανάλυση των 16 Megapixels,
Samsung: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα «μυστικά» των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge

- είτε, όπως θέλουν ορισμένες αναφορές, προτίμησε ένα λεπτότερο module, το οποίο όμως είναι χαμηλότερης ανάλυσης, στα 12 Megapixels.

Σε μία δεύτερη φωτό, που δημοσιοποιήθηκε από το χρήστη του Weibo, JKwan, το Galaxy S7 edge φέρεται να διαθέτει προστασία οθόνης από έντονα κυρτό γυαλί, ενώ η benchmarking εφαρμογή που έτρεξε (AnTuTu) αναγνωρίζει την συσκευή ως SM-G9350.

Οι μέχρι στιγμής φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι το Galaxy S7 edge θα διαθέτει 5,5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης WQHD και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με Samsung Exynos 8890 SoC και με Qualcomm Snapdragon 820 (ανάλογα την περιοχή) που θα συνοδεύονται από 4GB RAM, 32GB ή 64GB (μάλλον επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου) και μπαταρία 3600mAh. Λέγεται πως θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5,0 ή 8,0MP και κύρια στα 12 MP με OIS και διάφραγμα f/1.7.

Από την πλευρά του, το Galaxy S7 θα διαθέτει παρεμφερή χαρακτηριστικά, αλλά η Super AMOLED WQHD οθόνη του θα διαθέτει διαγώνιο 5,1 ιντσών και θα διαθέτει μπαταρία 3000mAh.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com