Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ

Την Τρίτη 29 Μαρτίου Ο Ορχάν Οσμάν φιλοξενεί το Γιώργο Τζούκα



Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «δεξιοτέχνη των εγχόρδων», άλλοι μιλούν για τον καλλιτέχνη που «ενώνει την Ανατολή με την τζαζ» κι άλλοι, για τον άνθρωπο «που ταξιδεύει την ελληνική μουσική σ’ όλη τη γη» Ακόμη κι αυτοί που δεν τον γνώριζαν πάντως έμαθαν για κείνον λίγες ημέρες πριν, στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού, στη Σμύρνη, καθώς ο Ορχάν Οσμάν ήταν ο καλλιτέχνης που «έπαιξε μπουζούκι στον Τσίπρα»

Αυτή τη φορά ο Ορχάν Οσμάν θα παίξει μουσική για όλους εμάς, στη μουσική σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ, στα Λαδάδικα. Ο ίδιος, επιλέγοντας να ζήσει στη Θεσσαλονίκη «το χρώμα της οποίας παίζει μεγάλο ρόλο στις μουσικές που συνθέτει», επιλέγει με την ίδια προσοχή και τους χώρους που εμφανίζεται. Βρίσκοντας στο ΞΕΦΩΤΟ, τη ζεστασιά και την «ατμόσφαιρα» που εκφράζει με τη μουσική του, ξεκινά μια σειρά από θεματικές βραδιές που στόχο έχουν την επικοινωνία, τη συμμετοχή και τη δημιουργική ψυχαγωγία.

Η πρώτη θεματική βραδιά, αυτή την Τρίτη, 29 Μαρτίου, στο ΞΕΦΩΤΟ όπου ο Ορχάν Οσμάν φιλοξενεί τον βιρτουόζο πιανίστα της Τζαζ, Γιώργο Τζούκα, λίγες μόνο βδομάδες μετά την παρουσία τους σε διεθνές φεστιβάλ στην Γερμανία. Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια της Μεσογείου και όχι μόνο όπου ο προτεινόμενος με Grammy μουσικός από την Κομοτηνή, θα αυτοσχεδιάζει «τζαμάροντας» με βιρτουόζους συναδέλφους του!

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ώρα έναρξης: 22.00 Είσοδος 10€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911 Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα


 
website counter
friend finderplentyoffish.com