Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Το DOCTOR CARE Ιατρικός Υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών Ανδρών & Γυναικών

H Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας DoctorCare, το μεγαλύτερο Πολυϊατρείο των Βαλκανίων, παρέχει Ιατρική Υποστήριξη στο 11ο / 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών - Γυναικών που ετοιμάζεται να υποδεχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Θεσσαλονίκη, από 24 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου 2016.



Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), που έχει διοργανώσει και στο παρελθόν σημαντικά ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με τεράστια επιτυχία. Σημαντικοί αθλητές και αθλήτριες από 16 χώρες, από συνολικά 22 ομάδες, με 350 αθλητές, αναμένεται να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα στα παρκέ του Παλέ ντε Σπορ, του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαμαριάς καθώς και των Γυμναστηρίων της Μίκρας.

Το Πολυϊατρείο Doctor Care ως ιατρικός υποστηρικτής της διοργάνωσης παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, τη δυνατότητα διεξαγωγής χωρίς κόστος οποιασδήποτε κλινικής εξέτασης πρωτοβάθμιας υγείας αφορά σε παθολογικό, καρδιολογικό ή ορθοπαιδικό περιστατικό ή χρήζει διάγνωσης από γενικό ιατρό.

Ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα διεξαγωγής χωρίς κόστος Αιματολογικού Ελέγχου (Αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη, λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια) και σακχάρου.

Η ανωτέρω παροχή Ιατρικής Υποστήριξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.



 
website counter
friend finderplentyoffish.com