Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μαύρο Φεγγάρι! Μετανοείτε, το τέλος του κόσμου έρχεται - ξανά - την Παρασκευή...

Οι συνωμοσιολόγοι κάνουν «πάρτι» στο διαδίκτυο, αφού το τέλος του κόσμου αναμένεται σήμερα Παρασκευή, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το περιβόητο «Μαύρο Φεγγάρι» που θα αφήσει στο... σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο.



Πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο που παρατηρείται κάθε 32 μήνες. Η φετινή του εμφάνιση ωστόσο ακολουθεί την ηλιακή έκλειψη που συνέβη πριν λίγες μέρες. Ως εκ τούτου, η «σύμπτωση» θεωρείται «ιδανική» από συνωμοσιολόγους, λάτρεις δεισιδαιμονιών και αδαείς, που μιλούν για το επερχόμενο τέλος του κόσμου, ακόμη και τη... Δευτέρα Παρουσία!

Ολα αυτά, διασπείρονται μαζικά στο Διαδίκτυο. Προκειμένου να γίνουν πιστευτά «επιστρατεύεται» ακόμη και η... Βίβλος και συγκεκριμένα αναφορά του ευαγγελιστή Λουκά, σύμφωνα με την οποία «θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στα αστέρια», τα οποία θα γεμίσουν τις καρδιές των ανθρώπων με φόβο.

Οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν φυσικά ότι η Παρασκευή θα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και οι πιθανότητες να έρθει το τέλος του κόσμου είναι ίδιες με οπιαδήποτε άλλη μέρεα.

Για όσους θέλουν να παρατηρήσουν το φαινόμενο, θα είναι ορατό στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Το «Μαύρο Φεγγάρι» παρατηρείται όταν η φωτεινή πλευρά του δορυφόρου μας θα είναι από την άλλη πλευρά, επομένως αυτό που θα βλέπουμε από τη Γη θα είναι εξ ολοκλήρου στη σκιά.

Η διαφορετικότητά του στη φετινή επίσκεψη εστιάζεται από το γεγονός ότι η σελήνη θα καλυφθεί ολόκληρη από τη Γη.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com