Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Καμμένος: Παρά τις μειώσεις, οι Ενοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν με υψηλότατο ηθικό να προασπίζονται την πατρίδα

Την περηφάνεια του για τις Ένοπλες Δυνάμεις, που υπερασπίζονται την πατρίδα μας με υψηλότατο ηθικό και επαγγελματισμό, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στη Θεσσαλονίκη.



Ακολουθεί η δήλωση:

"Xρόνια πολλά σε όλους.

Θέλω να συγχαρώ εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τους αρχηγούς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες γιατί μέρα- νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, προασπίζονται την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εδαφική μας ακεραιότητα. Με υψηλό ηθικό, με βαθιά πίστη στην πατρίδα, ο ελληνικός λαός, σήμερα, στην παρέλαση της εθνικής μας εορτής, αγκάλιασε για ακόμη μια φορά τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είμαι πολύ περήφανος ως πολιτικός προϊστάμενος για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που παρότι έχουν υποστεί με την οικονομική κρίση μία βίαιη μείωση των εισοδημάτων τους, συνεχίζουν με υψηλότατο ηθικό, επαγγελματισμό να προασπίζονται την πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά σε όλους. Τιμή στους νεκρούς ήρωες που έπεσαν στα χρόνια του πολέμου για τα εθνικά μας ιδανικά. Δεν θα τους προδώσουμε".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com