Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Βολίκας τραγουδάει ΤΣΙΤΣΑΝΗ-ΚΑΛΔΑΡΑ Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο ΞΕΦΩΤΟ

Όταν τραγουδάς Τσιτσάνη και Καλδάρα, δεν χρειάζεσαι στολίδια. Ούτε να φτιασιδώσεις την πρόσκληση. Μόνο ψυχή χρειάζεται και διάθεση να αφεθείς..



Αυτή την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ο Γιάννης Βολίκας μας προσκαλεί στο ΞΕΦΩΤΟ(Λυκούργου 5, Λαδάδικα), για μια μοναδική μουσική παράσταση αφιερωμένη στους δύο μεγάλους λαϊκούς συνθέτες, που άφησαν το αποτύπωμά τους στο σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Βασίλης Τσιτσάνης-Απόστολος Καλδάρας. Από την «Όμορφη Θεσσαλονίκη», τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», την «Αρχόντισσα» και αφήνοντας να μας «Παρασύρει το ρέμα» σε «Ακρογιαλιές Δειλινά», μέχρι το «Δε ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» το «Όποια και να σαι», το «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» και ζητώντας «Φέρτε μια κούπα με κρασί»…
Ο Θεσσαλονικιός Γιάννης Βολίκας, κουβαλώντας τις μνήμες της Μικρασίας, καταστάλαγμα των προσφύγων γονιών του, ερμηνεύει με σεβασμό και αγάπη τα τραγούδια που μαζί τους μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε, πονέσαμε και λυτρωθήκαμε. Μαζί του στο τραγούδι, η Στέλλα Χαρινά και η Μαρίνα Ζωγράφου.

Στην παρέα των μουσικών, ο Αντρέας Σαραντίδης (μπουζούκι), ο Απόστολος Τσολακίδης (Ακορντεόν), ο Μίλτος Σπυριδόπουλος (Κιθάρα), ο Νίκος Ζωγράφος (Μπάσο) και ο Σπύρος Τζιάτζιος (Κρουστά)

Παρασκευή 24 Μαρτίου, 22.30
Μουσική σκηνή «ΞΕΦΩΤΟ»

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα


Ώρα Έναρξης 22.30
Είσοδος 10€ Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911
Με ποτό

Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα




 
website counter
friend finderplentyoffish.com