Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Κρήτη: Θύμα απαγωγής ο γιος μεγαλοεπιχειρηματία

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής.



Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης - ηλικίας 50 ετών - που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο, προκειμένου να αναλάβουν τη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς. Πρώτο τους μέλημα είναι να λάβουν «απόδειξη ζωής» - να βεβαιωθούν, δηλαδή, ότι ο επιχειρηματίας είναι σε καλή κατάσταση.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο λίγο έξω από τα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου, πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο κοντά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το ένα αυτοκίνητο ανήκε στον αγνοούμενο επιχειρηματία, ενώ το δεύτερο -ένα αγροτικό - εκτιμάται ότι ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να τον «κλείσουν» και να τον αναγκάσουν να σταματήσει, ώστε να προχωρήσουν στο σχέδιο της απαγωγής του.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com