Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα

Αντιμέτωπος με νέο ένταλμα σύλληψης για σοβαρά κακουργήματα βρίσκεται ο - ήδη καταδικασμένος φυγάς - Αρτέμης Σώρρας, μαζί με επτά συνεργάτες του και στελέχη της Ελλήνων Συνέλευσις.



Ο Σώρρας και οι συνεργάτες του βαρύνονται με σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη όλων αυτήν της εξαπάτησης πολιτών που πίστεψαν ότι μπορεί να «σβήσει» τόσο τα δικά τους χρέη όσο και το δημόσιο χρέος της χώρας με τα διαβόητα 600 δισ...

Υστερα από προκαταρκτική εξέταση τριών μηνών και δεκάδες μάρτυρες, η Εισαγγελία της Αθήνας που προχώρησε σε ποινικές διώξεις κατά του Σώρρα και των επτά συνεργατών του για σύσταση, ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ΄εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, απόπειρες απάτης, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση για τη διάπραξη αδικημάτων, ψευδορκίες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των οκτώ προσώπων που ερευνήθηκαν, ελέγχθηκαν και δύο στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι βρίσκονται στον Καναδά.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών στέλνει ήδη τη δικογραφία στην τακτική ανάκριση μαζί με ένα πολυσέλιδο πόρισμα από όπου προκύπτει η δράση της οργάνωσης αλλά τα ψέματά Σώρρα.

Για τον ίδιο το Σώρρα, προκύπτει ότι δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ, κάνει μηδενικές φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει προκαλέσει στα ασφαλιστικά ταμεία ζημιά που ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αφού χιλιάδες «θύματά» του προσκομίζουν εξουσιοδοτήσεις» μέσω των οποίων αρνούνται να πληρώσουν χρέη και εισφορές.

Ενδεικτικό του μεγέθους της ζημιάς που έχει προκληθεί είναι το γεγονός ότι από 115 μόλιςπεριπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, τα ανείσπρακτα έσοδα για το ΙΚΑ ξεπέρασαν τα 4,7 εκατ. ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι τα θύματα-οπαδοί του υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ανά την επικράτεια.

Οσο για τον ίδιο το Σώρρα. τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του είναι πλέον φυγάδες και καταζητούνται μετά την καταδίκη τους σε κάθειρξη 8 ετών από το Τριμελές Εφετείο της Πάτρας.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com