Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Εδώ κι έναν χρόνο έτοιμα Ηλεκτρονικά Βιβλία του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ για την Οδική Ασφάλεια. Τι περιμένει το Υπουργείο Παιδείας;

30 ηλεκτρονικά βιβλία για την οδική ασφάλεια που δημιουργήθηκαν από το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ με πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών και με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και αφορούν σε όλες τις ηλικίες των παιδιών, περίμεναν έναν ολόκληρο χρόνο για την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, την οποία έλαβαν μόλις πριν λίγες ημέρες.



Όπως αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα και στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ της ΒΕΡΓΙΝΑ TV ο διευθυντής του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ Ευάγγελος Μπεκιάρης, όλο το υλικό το οποίο υπάρχει στο edrive-academy, είχε παρουσιαστεί από τον ίδιο στα πλαίσια διακομματικής στη Βουλή πριν από 6 μήνες, με καθολική αποδοχή. Έπρεπε να περάσει όμως μισός χρόνος για να εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Σήμερα κι ενώ μέσα σε διάστημα δύο μηνών την ελληνική κοινωνία συγκλόνισαν τραγικά τροχαία δυστυχήματα με απώλειες ανθρώπινων ζωών παιδιών και νέων ανθρώπων-με τελευταίο, το τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Μαρτίου στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι-το Υπουργείο Παιδείας απλώς καθυστερεί.
Το μόνο που μένει όπως είπε ο κ. Μπεκιάρης είναι μια υπουργική απόφαση καθώς και η εκπαίδευση κάποιων εκπαιδευτικών ώστε να περάσει η διδασκαλία του μοντέρνου υλικού της οδικής ασφάλειας των ηλεκτρονικών βιβλίων που ετοίμασαν, το Σεπτέμβριο, στα σχολεία.
Δείτε το απόσπασμα




 
website counter
friend finderplentyoffish.com