Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Το 3ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης έρχεται τον Μάιο στην πλατεία Αριστοτέλους

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει και φέτος, για τρίτη φορά, το Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενηθεί, έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.
Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ, έπειτα από κοινή εισήγηση της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού και της Διοικητικής Επιτροπής.

Στο Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, Οργανισμοί Τουριστικής Προβολής Δήμων και Περιοχών, άλλοι τουριστικοί φορείς. Συνδιοργανωτές θα είναι για μία ακόμη χρονιά, το υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.    

«Παράλληλα θα παρουσιάσουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα με συγκροτήματα και σχήματα με στόχο, τις ημέρες εκείνες να δημιουργήσουμε έναν χώρο ζωντανής πολιτιστικής δημιουργίας στο κέντρο της πόλης», πρόσθεσε ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Τουρισμού.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com