Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μπουτάρης για Πρωτοβουλία: Έχουμε καβγάδες, δεν χωρίζουμε

Για την ενδοπαραταξιακή κόντρα που έχει ξεσπάσει στην "Πρωτοβουλία" μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του νέου site του δήμου.
Όπως είπε η "Πρωτοβουλία" ξεκίνησε σαν μια ομάδα ανθρώπων διαφορετικών αντιλήψεων και πεποιθήσεων και δεν έχει καταστατικό το οποίο προβλέπει διαγραφή σε περίπτωση διαφωνίας ή ανυπακοής.

 
"Τον Ζέρβα θα έπρεπε να τον διαγράψω 150 φορές", είπε ο κ. Μπουτάρης.
"Η Πρωτοβουλία είναι ανοιχτή ομάδα. Οποιαδήποτε άποψη μπορεί να κατατεθεί στη δημοτική ομάδα ή στο δημοτικό συμβούλιο. Οι διαφωνίες που υπάρχουν είναι απόλυτα φυσικές. Παραμένουμε μια ομάδα με τις χαρές της και με τις λύπες της. Είναι το χαρακτηριστικό της "Πρωτοβουλίας" το οποίο την κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε δημοτική κίνηση στην Ελλάδα. Έχουμε καβγάδες δεν χωρίζουμε.Αν δεν γίνει κάτι σωστά στην πόλη δεν λένε ο Αβραμόπουλος ή ο Κουράκης, ο δήμαρχος έχει την ευθύνη", επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος στην κανονιστική για τραπεζοκαθίσματα στην Αγίας Σοφίας, είπε ότι η διοίκηση του δήμου προτίθεται να φέρει το θέμα με μια τροποποιημένη πρόταση η οποία δεν μπορεί να ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις που επιβάλλει η Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων.
"Το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων δεν αφορά μόνο πόσο χώρο από το πεζοδρόμιο θα καταλάβει. Είναι ο θόρυβος που δημιουργεί στους ανθρώπους που μένουν από πάνω, ο χώρος που έχουν για τα σκουπίδια κτλπ. Ο δήμος νοικιάζει τον κοινόχρηστο χώρο όχι για να κονομήσουν μόνο οι επιχειρηματίες, τον νοικιάζει για να περνάει καλύτερα ο κόσμος",  τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com