Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Παράταση στις αιτήσεις για οικονομική ενίσχυση φοιτητών από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 17.00 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών και φοιτητριών, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.
Το δ.σ. του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας –η οποία έληγε την Παρασκευή 28 Απριλίου- προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εν δυνάμει υποψηφίους να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή/και να διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία.

 
Εντός της προθεσμίας οι υποψήφιοι μπορούν:
  • να υποβάλουν αίτηση με πλήρη ςτοιχεία
  • να οριστικοποιήσουν τυχόν αίτηση τους που είχε αποθηκευτεί προσωρινά
  • να τροποποιήσουν την αίτησή τους ή/και διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία αιτήσεων που έχουν υποβληθεί οριστικά μέσω της λειτουργίας «Άρση Οριστικοποίησης».
Το ΙΚΥ παρακαλεί τους αιτούντες να συμπληρώσουν, ελέγξουν προσεκτικά και οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και ως εκ τούτου, το ΙΚΥ και το υπουργείο Παιδεάις δεν είναι δυνατόν να παρέμβουν στις υποβληθείσες αιτήσεις.
Επισημαίνεται ότι, μετά από την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η διόρθωση ή τροποποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της αίτησης και, εάν προκύψει ανακριβής καταχώριση ή απόκρυψη στοιχείων, η αίτηση θα απορριφθεί.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com