Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αγ. Βαρβάρα: Νεκρή σε κάδο βρέθηκε η εξάχρονη

Σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας εντοπίστηκε η σορός του εξάχρονου κοριτσιού, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61 ετών πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής και εξεταζόταν ως βασικός ύποπτος, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το παιδί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον «πρόδωσαν» οι αντιφάσεις που υπέπεσε σε όσα είχε καταθέσει στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

 
Την εξαφάνιση της εξάχρονης είχε δηλώσει ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας, ενώ είχε εκδοθεί και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο πατέρας της εξάχρονης ανέφερε στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί έλειπε.
Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα τη δίδυμη αδερφή του κοριτσιού στο σχολείο, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.
Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com