Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Νέα μήνυση κατά του Κ. Βαξεβάνη από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα

Νέα μήνυση – καταπέλτης, κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, κατά του εκδότη της εφημερίδας Documento, μετά από δημοσίευμα.



Ο Κώστας Βαξεβάνης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας όπου και συνελήφθη. Κρατείται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Στην μηνυτήρια αναφορά που σας παρουσιάζουμε αντικρούονται όλες οι κατηγορίες Βαξεβάνη που φυσικά δεν ειναι άσχετες με τις γενικότερες επιθέσεις που δέχεται ο κεντρικός τραπεζίτης απο το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελεχών της κυβέρνησης.
Ο "γνωστός" εκδότης - δημοσιογράφος έχει μηνυθεί και για όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα κατα του Γιάννη Στουρνάρα.
Η κ. Νικολοπούλου χαρακτηρίζει απολύτως ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα που είχε τίτλο στην πρώτη σελίδα «Οικογένεια Στουρνάρα – Μεγάλος έρωτας με τις φαρμοκοβιομηχανίες».
Η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ, η οποία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με τον γνωστό δημοσιογράφο και μάλιστα πριν μερικές ημέρες δεν εκδικάστηκε άλλη μήνυση εναντίον του, τονίζει στη μήνυσή της ότι το δημοσίευμα θίγει την τιμή και την υπόληψή της και θέλει να την εξοντώσει οικονομικά.
Τονίζει ότι η εφημερίδα χρησιμοποιεί υποτιμητικά σχόλια για την ίδια και τον σύζυγό της και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. «Με υποτιμά ως επαγγελματία όταν ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιώ το κύρος του συζύγου μου για να αναλαμβάνω ‘’δουλειές’’. Λέει ότι οργανώνω εκδηλώσεις του ΄΄αέρα’’ με χορηγίες που λαμβάνω με την ιδιότητα της συζύγου ισχυρού πολιτικού άνδρα».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com