Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Πώς θα αγοράσετε φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα από τα... Ταχυδρομεία

Στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος μπήκαν επίσημα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υπογράφοντας τα πρώτα συμβόλαια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. «Τα ΕΛΤΑ παρέχουν το χαμηλότερο τιμολόγιο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και μπαίνουν δυναμικά στη λιανική πώληση ηλεκτρικού ρεύματος», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η χρέωση για τους λογαριασμούς ρεύματος για τα νοικοκυριά είναι 0,0860 ευρώ ανά κιλοβατώρα, για κατανάλωση μέχρι 2.000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο.
Για νοικοκυριά με μεγαλύτερη κατανάλωση, η χρέωση είναι 0,0840 ευρώ ανά κιλοβατώρα, η χαμηλότερη της αγοράς και 18% φθηνότερη από την αντίστοιχη χρέωση της ΔΕΗ.
Tιμές
Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς γίνεται ακόμα χαμηλότερη όταν ο καταναλωτής εξοφλεί εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς του, οπότε η επιπλέον έκπτωση είναι 10% και οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0774 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,0756 ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από 2.000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο. «Αυτή η τιμή χρέωσης είναι η χαμηλότερη τιμή σε σχέση με κάθε άλλη προσφορά στην αγορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.
Για τους επαγγελματίες καταναλωτές με μικρές εγκαταστάσεις (Γ21 π.χ. γραφεία, μικρά καταστήματα) η χρέωση είναι 0,0910 ευρώ ανά κιλοβατώρα, δηλαδή 10,5% φθηνότερα από την αντίστοιχη χρέωση της ΔΕΗ.
Για επαγγελματίες με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις (Γ22 π.χ. μεγάλα εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες) η χρέωση ενέργειας είναι 0,0750 ευρώ ανά κιλοβατώρα, δηλαδή 9,2% φθηνότερα από τη ΔΕΗ. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών, η χρέωση ισχύος είναι 0,750 ευρώ ανά kW, δηλαδή 32% φθηνότερα από τη ΔΕΗ. Οι τιμές αυτές γίνονται χαμηλότερες κατά 10% για τους συνεπείς καταναλωτές, διαμορφούμενες σε 0,0819 ευρώ ανά κιλοβατώρα (Γ21) και 0,0675 ευρώ ανά κιλοβατώρα (Γ22). «Και αυτή η τιμή χρέωσης είναι η χαμηλότερη τιμή σε σχέση με κάθε άλλη προσφορά στην αγορά» επισημαίνεται ενώ καταλήγει ότι «τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι ο φθηνότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην ειδική κατηγορία επαγγελματιών καταναλωτών (Γ23 π.χ. φούρνοι, χονδρεμπόριο κρεάτων & λαχανικών)».
Σύμφωνα με τη διοίκηση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι η εταιρεία που διαθέτει ήδη όλα τα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεγάλου αριθμού πελατών.
  • Φυσική παρουσία σε 1.500 σημεία σε όλη τη χώρα.
  • Σχεδόν καθημερινή διέλευση ταχυδρόμων από όλες τις γειτονιές.
  • Προσωπικό έμπειρο στη διεκπεραίωση χρηματικών συναλλαγών.
Στόχος των ΕΛΤΑ είναι τρεις μεγάλες ομάδες.
1. Περίπου 20.000 καταναλωτές που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την λειτουργία του Ταχυδρομείου (εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, πράκτορες κ.λπ.).
2. Όλοι οι πολίτες που έχουν μέχρι σήμερα κάποια συναλλαγή με τα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (πληρωμή υποχρεώσεων, είσπραξη συντάξεων, διακίνηση δεμάτων κ.λπ.).
3. Όλοι οι υπόλοιποι καταναλωτές.
Η στρατηγική πωλήσεων των ΕΛΤΑ είναι να απευθυνθούν σταδιακά και στις τρεις κατηγορίες ξεκινώντας από την πρώτη.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com