Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ξεκινά η έκθεση Freskon στη Θεσσαλονίκη

Σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών θα αποτελέσει από τις 27 έως τις 29 Απριλίου η Freskon, το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 
Οι 191 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) που συμμετέχουν στη φετινή, τρίτη διοργάνωση και προέρχονται από την Αργεντινή, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Κύπρο, το Ιράκ, την Αλβανία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τον Καναδά, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους μεγάλων ξένων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών-δικτύων διανομής.
Όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Freskon, που αναπτύσσεται φέτος σε 12.500 τ.μ., υλοποιείται και πρόγραμμα hosted buyers με τη συμμετοχή 120 επιχειρήσεων από 28 χώρες. Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί πάνω από 2.500 επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών και των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών.
Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της εμπορίας και διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών διεθνώς. Στην έκθεση αναμένονται και ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ΠΓΔΜ (100 άτομα) και την Βουλγαρία (15 άτομα).
 
website counter
friend finderplentyoffish.com