Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Μπουτάρης καλεί Κουράκη - Δημητριάδη να αναλάβουν την Τεχνική και Οικονομική Μελέτη για την συντήρηση 12ου Δημοτικού Σχοελίου

Επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Κουράκη και Σωκράτη Δημητριάδη, με την οποία τους καλεί εντός τριών ημερών να αναλάβουν την Τεχνική και Οικονομική Μελέτη για την συντήρηση 12ου Δημοτικού Σχοελίου, απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Μάλιστα στην επιστολή του, εκτός ότι τους καλεί να το πράξουν σε τρεις μέρες, τονίζει έχει ενημερώσει προς διευκόλυνση τους τον Γενικό Τεχνικό Διεθυντή.

 
Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι με ανακοίνωση τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτο θεσμικό ατόπημα στα όρια του παραλόγου, την κίνηση Γιάννη Μπουτάρη τονίζοντας πως συμπεριφέρεται ως απόλυτος μονάρχης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κουράκη και του κ. Δημητριάδη:
"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ στα όρια του παραλόγου διέπραξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.
Συμπεριφερόμενος ως απόλυτος Μονάρχης που του ανήκει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, έδωσε εντολή σε Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, να εκπονήσουν τεχνικοοικονομική μελέτη για εργασίες συντήρησης σε σχολική μονάδα( 12 ο Δημοτικό Σχολείο ) και μάλιστα εντός τριών ( 3 ) ημερών!!! όταν ο ίδιος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι- αντιδήμαρχοι, δεν κατάφεραν να την εκπονήσουν εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια ( 730 ημέρες ), και να δώσουν λύση σε ένα χρονίζον θέμα που ταλαιπωρεί μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας και τα παιδιά τους.
Η συνέχεια προσεχώς.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ανδρέας Κουράκης
Σωκράτης Δημητριάδης"
 
website counter
friend finderplentyoffish.com