Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Γ. Μπουτάρης: Απαράδεκτη η διαμαρτυρία - Δεν θα πάρουμε πίσω την απόφαση για το 12ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Την οργή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκάλεσε η διαμαρτυρία γονέων, μαθητών και δασκάλων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Αρχίκα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκνευρισμένος από την παρουσία και τις φωνές των μαθητών εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, ζήτησε να αποχωρήσουν τα παιδιά προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ το ιδίου και εκπροσώπων του σχολείου.

 
Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι «οι ίδιοι οι γονείς ξεσηκώνουν τα παιδιά να έρχονται με πανό, να τσιρίζουν από αυτές τις ηλικίες μέσα στο Δημοτικό Μέγαρο. Δεν σέβονται καθόλου το χώρο».
«Η κ. Καμπουράκη είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι η πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι σύμφωνη να παραμείνει εκεί το σχολείο. Η πρωτοβάθμια έχει δώσει τις οδηγίες να πάνε να γραφτούν τα παιδιά σε διάφορα σχολεία τριγύρω» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Από την άλλη πλευρά η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Δήμητρα Καμπουράκη, τόνισε πως «συναντούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα τοίχος. Από την μία βρίσκεται το σχολείο και από την άλλη οι δημοτικές Αρχές, οι οποίες θα έπρεπε να είχαν επιλύσει το πρόβλημα εδώ και μια τριετία» ενώ διαβεβαίωσε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com