Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μέχρι αρχές Οκτωβρίου η εκκαθάριση των εισφορών με βάση το εισόδημα του 2016

Τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη θα έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών με βάση το καθαρό εισόδημα του 2016, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Ταγαράς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Η.ΔΙ.Κ.Α (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κου. Νότη Μηταράκη στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ταγαράς δήλωσε πως "σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές του 2015 και του 2017 και με την εκκαθάριση τους να αναφέρω ότι ο διαγωνισμός της εκκαθάρισης ολοκληρώθηκε. Υπάρχει ανάδοχος εταιρεία. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση, αλλά θα γίνει σύντομα. Με το χρονοδιάγραμμα που είχαμε βγάλει η εκκαθάριση θα έχει ολοκληρωθεί τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτωβρίου για όλους τους ασφαλισμένους".
Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις του κ. Ταγαρά τότε τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών και των αγροτών με βάση το εισόδημα του 2016 θα πρέπει να αναμένονται να αναρτηθούν εντός του Οκτωβρίου και έτσι η καταβολή τους θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και συγκεκριμένα στα τέλη του μηνός, δεδομένου ότι οι εισφορές κάθε μήνα πρέπει να καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα του επόμενου.  
 
website counter
friend finderplentyoffish.com