Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σκουρλέτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του προγράμματος το 2018

Ανοικτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του προγράμματος το 2018 άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, υπό την προϋπόθεση να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι.

 
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς στον Real FM αν επιμένει ότι υπάρχει περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης τη στιγμή, που σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δανειστές ζητούν δεσμεύσεις ακόμη και από τη Ν.Δ. για τήρηση των συμφωνηθέντων, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Ασφαλώς και υπάρχει περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης και αλίμονο αν δεν υπήρχε. Αυτό πια θα ήταν το τέλος της Δημοκρατίας και της πολιτικής».
«Πολλά πράγματα έχουν υπογραφεί από τη μία και την άλλη πλευρά και πολλά πράγματα έχουν προστεθεί και από τις δύο πλευρές», ανέφερε.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, «οι συσχετισμοί είναι αυτοί που μετράνε, η κατάσταση της χώρας, τότε, όταν θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, είναι όλα αυτά τα οποία πρέπει να δούμε και βέβαια και τον πολιτικό χάρτη των χωρών της Ευρώπης που θα μας επιτρέψουν να βάλουμε θέματα υπό διαπραγμάτευση».
Ακόμη, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η χώρα να καταφέρει να βγει στις αγορές και να πάψει να δανείζεται με όρους μνημονίου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com