Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν δεσμευόμαστε σε τίποτα εγγράφως και δεν ψηφίζουμε τίποτα από τα μέτρα

Για τέταρτο μνημόνιο που δεν συνοδεύεται από χρηματοδότηση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Χαρακτήρισε, μάλιστα, τα αντίμετρα «φερετζέ ενός πολύ σκληρού πακέτου που έρχεται για το 2019 και το 2020». 

 
Το "όχι" μας είναι καθολικό στα μέτρα και τα αντίμετρα, τόνισε.
Τα αντίμετρα δεν ωφελούν εκείνους που θίγονται από τα μέτρα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και με αφορμή τα αντίμετρα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «πολιτική εξαπάτηση».
Δεν υπογράφουμε καμία δέσμευση που πηγαίνει πέρα από το τρίτο πρόγραμμα, είπε, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ζητηθεί υπογραφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ΔΝΤ. Δεν δεσμευόμαστε σε τίποτα εγγράφως και δεν ψηφίζουμε τίποτα από τα μέτρα, τόνισε.
Ως προς τις φορολογικές ελαφρύνσεις που περιλαμβάνονται στα αντίμετρα της συμφωνίας, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως αν πράγματι το αφορολόγητο πρέπει να κατέβει, ο εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής να είναι 9%, όχι 20%. Πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν συνταξιούχοι που θα χάσουν και τη δωδέκατη και την ενδέκατη σύνταξη από κει που κάποιοι τους υπόσχονταν και 13η σύνταξη».
Αν είχαν γίνει εκλογές όταν τις ζητούσαμε εμείς θα είχαμε επιτύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com