Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κουπόνι σε κυριακάτικη εφημερίδα

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα έλεγε και άλλα έκανε, ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης που κλήθηκε να εξηγήσει πού πήγαν οι υποσχέσεις για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ αλλάκαι για διατήρηση του ΕΚΑΣ προς όφελος των χαμηλοσυνταξιούχων. 


«Για τον ΕΝΦΙΑ, για τα 751, για το ΕΚΑΣ, δεν εννοούσαμε ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κουπόνι σε μια κυριακάτικη εφημερίδα που το κόβεις και τη Δευτέρα πας και το εξαργυρώνεις στο σούπερ μάρκετ. Μετά από 40 χρόνια και μια χώρα παραδομένη, χρεοκοπημένη, εμποτισμένη από τη διαφθορά και τη διαπλοκή και το κλεψιμέικο Πασοκ και ΝΔ» απάντησε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης ρωτήθηκε και αν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα υλοποιήσει παλαιότερη... απειλή του ότι θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο όριο μειωθεί.
«Επικαλούμαι τις κουβέντες του κ.Κρεμαστινού που αναφέρθηκε για τον κ.Τσακαλώτο με τα καλύτερα λόγια, ως ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών της τελευταίας 20ετίας είπε ο καθηγητής Κρεμαστινός που είναι από άλλο κόμμα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Και κατέληξε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με εμφανή τη διάθεση της... υπερβολής: «Αν ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να παραιτηθεί γι’ αυτό που είπε, οι προηγούμενοι υπουργοί Οικονομικών, με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά, θα έπρεπε να έχουν αυτοπυρποληθεί στην πλατεία Συντάγματος».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com