Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ο Χρ. Σπίρτζης - Θα συζητήσει με τους δημάρχους το σχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τους δημάρχους της περιοχής, το σχέδιό του για τις Αστικές συγκοινωνίες της πόλης, θα βρεθεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Έτσι στις 16.00, ο κ. Σπίρτζης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και τα γραφεία της ΠΕΔ προκειμένου να συζητήσει αποκλειστικά και μόνο το θέμα των Αστικών Συγκοινωνιών.


Οι δήμαρχοι σε συνεδρίαση που είχαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, είχαν χαρακτηρίσει πρόχειρο, ασαφές και μη κοστολογημένο το προσχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών που τους εστάλη από το αρμόδιο υπουργείο και ζήτησαν διευκρινίσεις και περισσότερες λεπτομέρειες.

"Την ώρα που η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και του Υπερταμείου αεροδρόμια, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ, είναι απορίας άξιο να θέλει να δημιουργήσει φορέα δημόσιου χαρακτήρα για τη διενέργεια του μεταφορικού- συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΣΑ στην Αθήνα που είναι δημόσιου χαρακτήρα έχει μεταφερθεί στο Υπερταμείο", τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, o πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com