Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Υπ. Υγείας: Συνεχίζεται η καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

«Η κατάργηση της χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας δεν είναι αντικείμενο καμίας διαπραγμάτευσης και η καταβολή του θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και μετά τον Ιούνιο του 2017», διαβεβαιώνει το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του, καταγγέλλοντας «προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στους εργαζομένους στον χώρο της υγείας, με τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ερμηνειών».
Το υπ. Υγείας υπενθυμίζει ότι η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ορίζει σαφώς τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας ως επικίνδυνα και ανθυγιεινά.


«Οποιαδήποτε, λοιπόν, αναφορά στην ευθυγράμμιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, δεν προοιωνίζει την κατάργηση αλλά την προσαρμογή», προσθέτει.
«Η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στους εργαζομένους στο χώρο της υγείας, με τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ερμηνειών, γίνεται από συγκεκριμένους κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς, με σκοπό την απαξίωση των θετικών εξελίξεων στο χώρο της υγείας που προωθεί η κυβέρνηση παρά το περιοριστικό δημοσιονομικό πλαίσιο. Είμαστε βέβαιοι ότι για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι θα τους γυρίσουν την πλάτη», καταλήγει το υπουργείο Υγείας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com