Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Δήμος Θεσσαλονίκης : Μην κατεβάζετε σκουπίδια στους κάδους ενόψει απεργιών

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας, Θωμάς Ψαρράς, απηύθυνε νέα έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους, το διήμερο 17 – 18 Μαϊου όπου έχουν προγραμματίσει νέα 48ωρη κινητοποίηση οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων τους. 

 
“Ήταν εξαιρετικά δύσκολο το περασμένο τριήμερο να εκτελεστούν τα προγράμματα καθαριότητας, καθώς απουσίαζε από τη δύναμη το 75% – 80% των ανθρώπων που κάνουν αποκομιδή και σάρωμα. Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και θεωρώ ότι η πόλη δεν ήταν στην κατάσταση που αρχικά φοβήθηκα. Από δω και πέρα, δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι” υποστήριξε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Ψαρράς.
Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης κάλεσε τους δημότες “να συνεργαστούν τις ημέρες των κινητοποιήσεων και εάν βλέπουν γεμάτους τους κάδους των απορριμμάτων στη γειτονιά τους να μην κατεβάζουν σκουπίδια, γιατί αρχίζει να ανεβαίνει και η θερμοκρασία”.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com