Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Β. Αποστόλου: Δεν θα υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση για τους αγρότες

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις, αλλά ελαφρύνσεις στον αγροτικό κόσμο από τη συμφωνία για την αξιολόγηση έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου.


«Μην ανησυχείτε. Το απόγευμα ή αύριο που θα ανακοινωθεί η συμφωνία, θα δείτε ότι, όχι μόνο δεν θα υπάρξει πρόσθετη φορολόγηση για τον αγρότη, αλλά θα μπούμε σε δρόμο που οδηγεί στη μείωση του κόστους παραγωγής» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.
«Για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ήδη έχουμε ξεπεράσει το 1,7 δισ. ευρώ από τις προκηρύξεις μέτρων που πήραμε, και ο στόχος είναι μέχρι τέλος του 2017, να φτάσουμε στα 3 δισ. ευρώ. Άρα μπαίνουμε σε μια πορεία πλέον που αυτό το εργαλείο θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε, όσο γίνεται πιο αποδοτικά, για τον αγροτικό τομέα» επεσήμανε ο υπουργός.
Υποστήριξε ακόμη ότι έως σήμερα «δεν υπάρχει υπερφορολόγηση και μάλιστα θα υπάρξουν επιστροφές φόρου για πάνω από 85% με 90% των αγροτών».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com