Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΑΣΘ: Συνάδελφοι μην ενδίδετε στις πιέσεις των αφεντικών

Μήνυμα αγωνιστικής συσπείρωσης στέλνει στους συναδέλφους του ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. Ο κ. Τσερμενίδης βρίσκεται στην Αθήνα για την σύσκεψη με τον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Από εκεί προτρέπει τους συναδέλφους του να μην υποκείψουν στις πιέσεις της διοίκησης του Οργανισμού για να "σπάσουν" την επίσχεση εργασίας. 


"Ο αγώνας είναι δίκαιος και δικός μας δεν μας πτοούν ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές" τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδικάτου, αναφερόμενος στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ και τα οποία θα εκδικαστούν την ερχόμενη Τετάρτη.
Επιτροπές περιφρούρησης θα βρίσκονται και αύριο Τρίτη στα αμαξοστάσια του Οργανισμού σε Φοίνικα και Σταυρούπολη, ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη απεργοσπαστική προσπάθεια.
Το μήνυμα του κ. Τσερμενίδη:
Συνάδελφοι μπορεί να είμαστε στην Αθήνα η καρδιά μας όμως είναι στα αμαξοστάσια μαζί με εσάς, εργαζόμενους και μετόχους εργαζόμενους.
Μην ενδίδετε σε πιέσεις των αφεντικών.
Ο αγώνας είναι δίκαιος και δικός μας δεν μας πτοούν ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές.

Έχουμε την δύναμη να κλείσουμε οριστικά τα θέματα πληρωμών, εργασιακών σχέσεων και θέσεων εργασίας.
Η διεκδίκηση των μισθών μας,η διεκδίκηση των παρακρατήσεων των οφειλών του ΟΑΣΘ προς τα ταμεία των εργαζομένων διεκδικούνται πλέον με αγωγές .
Για εμάς είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να τελειώσουν αυτά τα προβλήματα και η διενέξεις ένθεν και ένθεν.
Το μοναδικό θέμα των εργαζομένων είναι η πληρωμή τους και το μέλλον της εργασίας τους.

Καλό αγώνα
 
website counter
friend finderplentyoffish.com