Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Βουλή: Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο, ψηφίζεται την Πέμπτη

Κατατέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή, το πολυνομοσχέδιο για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές και θα πρέπει να ψηφιστεί μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης προκειμένου η ελληνική πλευρά να είναι έτοιμη πριν από το Eurogroup της 22ας Μαΐου.


Το σχέδιο νόμου έχει τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις».
Το νομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Μαϊου, με την διαδικασία του επείγοντος και αφού ολοκληρωθεί η συζήτησή του, εισάγεται στην Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου.
Στα άρθρα του περιλαμβάνεται το σύνολο των μέτρων και αντίμετρων που θα εφαρμοστούν το 2019 και το 2020 αλλά και δεκάδες ρυθμίσεις που αφορούν τράπεζες, αγορές, ενέργεια και ιδιωτικοποιήσεις.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com